Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

JAMES BAY



James Michael Bay  (γεννημένος 4 Σεπτεμβρίου 1990) είναι ένας Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός  και ο κιθαρίστας. Έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από EPs και ένα άλμπουμ, το χάος και η ηρεμία (2015). Το άλμπουμ πήγε στο νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον αριθμό 15 στις ΗΠΑ. Κόλπος του single "συγκρατήσει τις Ποτάμι" έφτασε στο νούμερο 2 στο UK ξεχωρίζει το διάγραμμα. Bay μεγάλωσε στο Hitchin, Hertfordshire, και παρακολούθησε Hitchin αρρεναγωγείο πριν από τις σπουδές του στοβρετανικό και ιρλανδικό Ινστιτούτο Μοντέρνας Μουσικής.Το 2015, έλαβε τις Bay Brit Awards "επικριτές" Επιλογή "βραβείο
Bay είχε ανατραφεί σε Hitchin, Hertfordshire. Ηλικίας 11, στον κόλπο εμπνεύστηκε για να παίξει κλασική κιθάρα, αφού άκουσε τον Eric Clapton 's "Layla". και χρησιμοποίησε μια κιθάρα που βρήκε στο ντουλάπι στο σπίτι του. Όταν μετακόμισε για σπουδές στοΜπράιτον επτά χρόνια αργότερα κέρδισε μια μεγαλύτερη εκπαίδευση από το παιχνίδι ανοιχτό μικρόφωνο νύχτες της πόλης, κατά την οποία είπε, «που μου δίδαξε πολλά για το γράψιμο και την εκτέλεση για το δικό μου και προσπαθώντας να κρατήσει το δικό μου".
Bay τράβηξε την προσοχή της Δημοκρατίας Records A & R, μετά οπαδός ανεβάσει ένα βίντεο στο YouTube από αυτόν που εκτελεί σε ένα ανοιχτό μικρόφωνο στο Λονδίνο, και μέσα σε μια εβδομάδα που υπεγράφη με την ετικέτα. Το πρώτο του EP, το Dark of theMorning, κυκλοφόρησε το 2013. Μέσα σε ένα χρόνο είχε ξεπουλήσει την πρώτη του περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο τίτλο.
Bay κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του παρατεταμένο παιχνίδι, The Dark of the Morning, στις 18 Ιουλίου 2013. δεύτερο EP του, αφήστε το ναπάει, κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου 2014. Η αφήσει να πάει του ΕΚ έκανε το ντεμπούτο του στο Top 10 του iTunes chart άλμπουμ  και το πρώτο single, με τίτλο "Let It Go", έφτασε στο νούμερο 10 στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου. 
Bay έχει εμφανιστεί ζωντανά στο Burberry διάδρομο και έχει καταγραφεί επίσης μια συνεδρία Burberry Ακουστική. Bay περιόδευσε μεHozier το 2014. 
Έχει ηχογραφήσει ολόκληρο το ντεμπούτο άλμπουμ του Χάους και η ηρεμία στο Blackbird Studios στο Nashville, με παραγωγό τονJacquire βασιλιά.  Έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο 1 στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει γίνει πλατινένιο. Του single,"Hold Back The River" έφτασε στο νούμερο 2 στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει γίνει πλατινένιο.
Bay εκτελούνται στην Pyramid Stage στο Glastonbury Festival τον Ιούνιο του 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου