Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

HALESTORM

Halestorm είναι ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα από το Red Lion, Πενσυλβάνια , που αποτελείται από τον τραγουδιστή μολύβδου και κιθαρίστας Lzzy Hale , ο αδελφός ντράμερ της και κρουστά Arejay Hale, κιθαρίστας Joe Hottinger, και ο μπασίστας Josh Smith .Του ομίλου ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου, το 2009, μέσα από την Atlantic Records . Το δεύτερο άλμπουμ τους, το παράξενο της υπόθεσης ... κυκλοφόρησε στις 10 Απριλίου, 2012. μόλυβδο ενιαίο "του Bites Αγάπη (το ίδιο κάνουν και Ι) " από αυτό το άλμπουμ κέρδισε το πρώτο τους βραβείο Grammy για Best Hard Rock / Metal Performance στις 10 του Φλεβάρη 2013 . 
Halestorm είναι γνωστή για κοντά περιοδείες non-stop τους, συχνά εκτελεί όσες 250 παραστάσεις το χρόνο. Από το 2006 έχουν περιοδεύσει με πολλές hard rock και metal πράξεις βαριά συμπεριλαμβανομένων των Alter Bridge , Chevelle , Seether , Staind , Papa Roach , Trapt , Three Days Grace , Θεωρία της Deadman , Buckcherry , Ενοχλημένη , Shinedown , Avenged Sevenfold , Stone SourHellyeah , Heaven & Hell , Evanescence , The Pretty Reckless , Starset , Sevendust και Bullet For My Valentine . Halestorm εμφανίστηκε στην πρώτη ετήσια Rockstar Energy Drink Φεστιβάλ Αναταραχή ,και τον Οκτώβριο του 2010, η μπάντα ταξίδεψε στην Ιαπωνία για να συμμετάσχει στο Loud Φεστιβάλ Πάρκο .Halestorm εμφανίστηκε επίσης στο 2010 Taste of Chaos περιοδεία.

Σχηματισμός (1997-2004)

Αδέλφια Arejay και Elizabeth "Lzzy" Hale ήταν ενεργά τη γραφή και την εκτέλεση πρωτότυπη μουσική από το 1997, όταν ήταν 10 και 13 ετών, αντίστοιχα. Τόσο ο αδελφός και η αδελφή άρχισε να μαθαίνει πιάνο στην ηλικία των 5 . Lzzy αργότερα προχώρησε σε μια keytar και Arejay στα τύμπανα . Lzzy πήρε μαθήματα κιθάρας σε 16. Οι έφηβος αδέλφια κυκλοφορήσει ένα EP με τίτλο Μην Mess με το χρόνο Ο άνθρωπος το 1999. Το 2003, ο Joe Hottinger ένωσε τη ζώνη. Σε προηγούμενες ημέρες Halestorm του, Lzzy και ο πατέρας Arejay, Ρότζερ Hale, έπαιξε μπάσο πριν Josh Smith εντάχθηκε στην ομάδα το 2004.

Halestorm (2005-11)

Η ομάδα υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Atlantic Records στις 28 Ιουνίου, 2005 και κυκλοφόρησε ένα live EP με τίτλο One και Βρυξέλλες στις 28 Απριλίου 2006. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξαντληθεί, εμφανίζεται μια πρώιμη ζωντανή εκδοχή του « Δεν είναι You ". Τους ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου, 2009. Το τραγούδι " I Get Off " υπηρέτησε ως το άλμπουμ πρώτο single . Και το τραγούδι και το βίντεο για το δεύτερο single τους, "Δεν είναι You", κυκλοφόρησαν στα τέλη Νοεμβρίου του 2009. Ξεχωρίζει και βίντεο για το "Love / Hate Heartbreak" και "Familiar Taste of Poison" κυκλοφόρησαν το 2010. 
Στις 16 Νοεμβρίου, 2010 Halestorm κυκλοφορήσει ένα live CD / DVD με τίτλο Ζωντανά στη Φιλαδέλφεια το 2010 , η οποία καταγράφηκε στο The TLA στη Φιλαδέλφεια στις αρχές του 2010. Στις 22 Μαρτίου 2011, Halestorm κυκλοφορήσει ένα EP που ονομάζεται reanimate περιέχει διασκευές των τραγουδιών του διαφορετικά είδη, συμπεριλαμβανομένου του " Out Ta Get Me " από Guns N 'Roses , " Bad Romance " από Lady Gaga το οποίο χαρακτήρισε ένα σημείο επισκεπτών από τους συναδέλφους μουσικός Harrisburg και της Lady Gaga κιθαρίστας και συν-συγγραφέας, Rick Marty, και το πρώτο single " Slave στο Grind "από Skid Row .

Το παράξενο της υπόθεσης ... (2012-13)

Στις 24 Ιανουαρίου 2012, Halestorm κυκλοφόρησε το EP Γεια σας, Είναι Mz. Hyde . Δεύτερο full-length άλμπουμ τους, το παράξενο της υπόθεσης ... κυκλοφόρησε στις 10 Απριλίου, το 2012, στις ΗΠΑ, 9η Απρίλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, και 17 Απριλίου στην Ιταλία . Στις 29 Οκτωβρίου 2012 είχαν ανακοινωθεί ως υποστήριξη για Bullet For My Valentine στην βρετανική περιοδεία τους το Μάρτιο του 2013. 
Στις 5 Δεκέμβρη 2012 κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο θέατρο Majestic στο Madison, Wisconsin , πριν Lzzy θα μπορούσε να ξεκινήσει πιάνο μπαλάντα της "Break Στο", ο κιθαρίστας Joe Hottinger έτρεξε μέχρι της από τη σκηνή και της είπε ότι το τραγούδι "Bites Αγάπη .. . (Κι εγώ) »ορίστηκε για ένα Grammy στο Best Hard Rock / Metal Performance Κατηγορία . Ντράμερ Arejay Hale ρώτησε για μικρόφωνο του τι συνέβη και μετά Lzzy απάντησε στο κοινό που μόλις είχε προταθεί για Grammy, το πλήθος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Η όλη εκδήλωση καταγράφηκε από έναν ανεμιστήρα και δημοσιεύτηκε στο YouTube . Στις 10 Φεβρουαρίου 2013 Halestorm κέρδισε το βραβείο , να γίνει η πρώτη γυναίκα-fronted μπάντα τόσο για να διορίζονται και να κερδίσει σε αυτή την κατηγορία.  Τον Απρίλιο 2013 , Halestorm έφτασε στην κορυφή τουBillboard Hot Mainstream διαδρομές βράχου διάγραμμα για πρώτη φορά με το single τους "Freak Like Me". Στις 6 Αυγούστου 2013, η μπάντα έκανε πρεμιέρα τους βίντεο για "Εδώ για να μας". 

Into the Άγρια Ζωή (2014-σήμερα)


Halestorm επιδόσεις το 2014
Halestorm κάλυψε το Dio τραγούδι "Straight Through Καρδιάς» στο tribute album Ronnie James Dio - Αυτή είναι η ζωή σας , που κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου, 2014. Αυτό έδωσε την μπάντα την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Rick Marty και πάλι, ο οποίος ήταν ένας από τους οι μουσικές τους συντονιστές για το έργο. Στις 28 Μαρτίου, 2014 Halestorm εκτελείται ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που ονομάζεται Η Heartbreaker στο Ballroom Cannery στο Nashville, Tennessee .  Τον Απρίλιο, η μπάντα κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο YouTube που ονομάζεται A Day In The ζωή του Halestorm 2014 (Παρασκήνιο, Συνέντευξη & New Song μακελειού ) .Ο τίτλος του νέου άλμπουμ είχε αρχικά οριστεί να κυκλοφορήσει 13η Ιανουαρίου, 2015, αλλά στην πραγματικότητα μετακινηθεί μια μέρα νωρίτερα με τον Ιανουάριο του 12. Η μπάντα έχει αναρτηθεί γράμματα του ονόματος του άλμπουμ επιτρέποντας τους οπαδούς να προσπαθήσουμε και να βάλει στη σωστή σειρά τους, και στις 12 Ιανουαρίου 2015, το τρίτο άλμπουμ γεμάτο στούντιο τους με τίτλο " Into the Άγρια ζωή » είχε ανακοινωθεί με ημερομηνίες κυκλοφορίας για το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, 13 Απριλίου και στις 14 αντίστοιχα. σε Μαΐου 2015 θα κυκλοφορήσει το βιβλίο φωτογραφίας «Για να Hale Και Επιστροφή» σε συνεργασία με το φωτογράφο Rob Fenn, το οποίο τεκμηριώνει την καριέρα του Halestorm μέχρι σήμερα. 
Halestorm ήταν ο χαρακτηρισμένος καλλιτέχνης στο εξώφυλλο του Origivation περιοδικού τον Οκτώβριο του 2006 και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Πενσυλβάνια Μουσικός περιοδικό τρεις φορές (Αύγουστος 1999, Μάρτιος 2000, και τον Φεβρουάριο του 2003). Lzzy Hale εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Revolver περιοδικού μαζί με τη Χάρη Perry από Ναρκών Μαραθώνα το Δεκέμβριο έκδοση του 2009 των «πιο hot νεοσσών στη Metal." Lzzy Hale έχει επίσης σημειωθεί για τη χρήση της από Gibson κιθάρες .  Arejay Hale χαρακτηρίστηκε στο τεύχος του Ιουνίου 2010 Modern Drummer περιοδικό.
Στα μέσα του 2012, Halestorm έκανε μια ειδική ζήτησε εμφάνιση σε ένα επεισόδιο του Bar διάσωσης , με τίτλο " Ιδιοκτήτης ανατραπείς», όπου εκτελούνται στα εγκαίνια του Fairfield, Οχάιο μπαρ Αμερική ζουν (παλιότερα Νίκη, Τόπος ή Εμφάνιση).
Στις 29 Ιανουαρίου 2013 Halestorm πραγματοποιείται σε Jimmy Kimmel Live! . Την 22η του Φεβ Lzzy Hale τραγούδησε το Guns N 'Roses τραγούδι "Out Ta Get Me" στο Bandit Rock Awards στη Στοκχόλμη της Σουηδίας , όπου ο Slash και η μπάντα του ήταν οι headliners. Τα φωνητικά Lzzy χαρακτήρισε σε μια διασκευή του " κλείνω τα μάτια μου Forever "και στο άλμπουμ του David Draiman νέου έργου, Συσκευή .

Μέλη του συγκροτήματος 

Τρέχοντα μέλη
παρελθόν μέλη
  • Leo Nessinger - κιθάρα μολύβδου (2000-2003)
  • Roger Hale - μπάσο (1998-2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου