Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

BLACK LABEL SOCIETY



Μαύρο Κοινωνία Label είναι ένα αμερικανικό heavy metal μπάντα από το Λος Άντζελες, Καλιφόρνια σχηματίστηκε το 1998 από Zakk Wylde . Η μπάντα έχει, μέχρι στιγμής, κυκλοφόρησε εννέα studio albums, δύο live albums, δύο άλμπουμ συλλογή, ένα EP και τρία βίντεο άλμπουμ.

Ιστορία

Sonic Brew και σχηματισμός (1998-1999)

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, Wylde είχε σχηματίσει δικό του σόλο μπάντα Pride & Glory , παίζοντας ένα μείγμα bluesy Southern Rock με βαρέα μέταλλα παραπομπή που απαιτείται ] . Ωστόσο, διαλύθηκε τον Δεκέμβριο του 1994, αφού κυκλοφορήσει μόνο ένα άλμπουμ.Στη συνέχεια Wylde καταγράφεται ένα ακουστικό σόλο άλμπουμ, Βιβλίο των Σκιών (κυκλοφόρησε το 1996). Τον Μάιο του 1998, μετά από περιορισμένη εμπορική επιτυχία με το Βιβλίο των Σκιών , Wylde και ο ντράμερ Phil Ondich καταγράφεται ό, τι έγινε το ντεμπούτο άλμπουμ της Μαύρης Κοινωνία Label, Sonic Brew . Αποφασίστηκε, παρά το άλμπουμ είναι ένα άλλο σόλο άλμπουμ Wylde, ότι θα σχηματίσουν μια μακροπρόθεσμη μπάντα. Ήταν γνωστό από την αρχή ότι ο Nick Catanese θα διατηρηθεί ως δεύτερος κιθαρίστας στην μπάντα (Catanese προηγουμένως περιόδευσε ως κιθαρίστας ρυθμού για το Βιβλίο των Σκιών περιοδεία). Ιωάννη DeServio , ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε με Wylde ως προσωρινή αντικατάσταση στο Pride & Glory , εντάχθηκε ως μπασίστας της μπάντας για την περιοδεία του άλμπουμ.
Sonic Brew κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 28 Οκτωβρίου 1998. Λόγω καθυστερήσεων στην υπογραφή σύμβασης με μια δισκογραφική εταιρεία ( Spitfire Records ), το άλμπουμ δεν κυκλοφόρησε στον υπόλοιπο κόσμο μέχρι τις 4 Μαΐου 1999.

Line-up αλλαγές και τις επόμενες κυκλοφορίες (1999-2007) 

Το δεύτερο άλμπουμ της μπάντας Stronger Than Death ακολούθησε το 2000, με DeServio να αντικατασταθεί από τον Steve Gibb .Craig Nunenmacher αντικατασταθεί Ondich τον Ιούλιο του 2000, με την εγγραφή το ντεμπούτο του με το συγκρότημα να είναι το live άλμπουμ αλκοόλ Τροφοδοτείται Brewtality Ζωντανή +5 . Αυτό ακολουθήθηκε από το 1919 Αιώνια , το οποίο ήταν αφιερωμένο στον πατέρα Wylde και κυκλοφόρησε το 2002. Ο Steve Gibb αντικαταστάθηκε προσωρινά από τον Mike Inez κατά τη διάρκεια του Ozzfest2001 περιοδεία, και στη συνέχεια ο Robert Trujillo (Metallica) ανέλαβε καθήκοντα μπάσο για την μπάντα το επόμενο έτος .
Το 2003, Trujillo εντάχθηκε Metallica , αφήνοντας τη θέση του μπάσου στην κοινωνία Black Label ανοιχτή, η οποία άφησε περιθώρια για Inez να επανασυνδέσει την μπάντα για μια μικρή περιοδεία δύο εβδομάδων, υποστηρίζοντας άλμπουμ της μπάντας Ο Μακάριος Hellride . James LoMenzo εντάχθηκε στην μπάντα το 2004, μετά την απελευθέρωση τουHangover Music Vol. VI , η οποία ήταν η τελευταία κυκλοφορία της μπάντας για το Spitfire Records .
Για τα πρώτα τέσσερα στούντιο άλμπουμ, Wylde παίζεται κάθε μέσο, ​​εκτός από τα τύμπανα, συμπεριλαμβανομένων των vocals, κιθάρες, πιάνο, μπάσο και κιθάρα.
Το 2005, μετά την μπάντα υπέγραψε με την Άρτεμη Records , το άλμπουμ μαφία κυκλοφόρησε. Τον Οκτώβριο, LoMenzo εγκατέλειψε το συγκρότημα (και ένωσε Megadeth λίγους μήνες αργότερα) και αντικαταστάθηκε από τον αρχικό μπασίστα της μπάντας, John DeServio. Το 2006, η μπάντα άφησε Άρτεμις Records και υπέγραψαν στην Roadrunner Records, απελευθερώνοντας το άλμπουμ Shot στην Κόλαση .
Τον Ιούνιο του 2007, Black Label Society χώρισαν τους δρόμους τους με την Roadrunner Records .

Σχηματίζουν πλάγιες ταινίες και το μέλλον (2007-σήμερα) 


Black Label Society επιδόσεις στοΚέντρο Εκδήλωση Allen στο Allen, Τέξας στις 16 Οκτώβρη 2011
Από τον Ιούλιο του 2007, τα μέλη της κοινωνίας Black Label DeServio και Catanese τόσο σηματοδότησε την έναρξη της νέας μπάντες όπως Zakk Wylde περιόδευσε με τον Ozzy Osbourne . Μπάντα DeServio του, Κύκλος του Πόνου (ή COP), έχει ψώνια σε μεγάλες ετικέτες και πιστεύεται ότι έχουν κάνει μια συμφωνία. Μπάντα Catanese, την ταχύτητα Χ, περιλαμβάνει Mike Stone από Queensrÿche και αυτή τη στιγμή της εγγραφής. Ωστόσο, σύμφωνα με DeServio σε μια κιθάρα κλινική / αυτόγραφο υπογραφή σε Huntington, Νέα Υόρκη, Μαύρο Κοινωνία Label ορίστηκε να ξεκινήσει την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ το φθινόπωρο του 2008, αν και αυτό δεν συνέβη ποτέ.
Ντράμερ Craig Nunenmacher έφυγε από το συγκρότημα το Φεβρουάριο του 2010, και αντικαταστάθηκε από τον Will Hunt (της Σκούρο New Day , Evanescence ).
Στις 10 Αυγούστου 2010, Παραγγελία Of The Black , 8ο στούντιο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε. Έφθασε στον αριθμό 4 στο Billboardchart 200. 
Το 2011 η μπάντα περιόδευσε στη στήριξη του νέου τους άλμπουμ. Η Black Label Berzerkus περιοδεία ξεκίνησε στο Πόρτλαντ, Όρεγκον, με Children of Bodom και συμπλέκτη μοιράζονται την κύρια υποδοχή στήριξης και 2cents άνοιγμα. 
Τον Μάρτιο του 2011, Will Hunt άφησε τη ζώνη για να καταγράψει με Evanescence, και Danzig ντράμερ Johnny Kelly (πρώην μέλος των Type O Negative ) συμπληρώνεται για αυτόν για το υπόλοιπο της περιοδείας, ωστόσο Μάιο του 2011, ο Mike Froedge της Doubledrive και Catanese της ζώνης ταχύτητας Χ ένωσε τη ζώνη.
Black Label Society κυκλοφόρησε το τραγούδι δεν παραμένει η ίδια , στις 3 Μαΐου, μέσω Entertainment One Music. Τα προσφορά χαρακτηριστικά αποσυνδεθεί εκδόσεις του υλικού από το τελευταίο τους άλμπουμ, Τάγματος του Ευξείνου , καθώς και πρόσθετο υλικό που καταγράφεται κατά τη διάρκεια της Τάξης των Μαύρων συνεδρίες. Το τραγούδι δεν παραμένει το ίδιο σχεδιάστηκε, δημιουργήθηκε και καταρτίζονται από Zakk Wylde και ο τίτλος είναι ένα νεύμα σε ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα Wylde, το Led Zeppelin.
Στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, σε μια χειρόγραφη επιστολή, Zakk Wylde ευχαρίστησε Mike Froedge για το χρόνο του πίσω από τα τύμπανα με το συγκρότημα, και εισήγαγε Breaking Benjamin 's Τσαντ Szeliga ως νέος drummer της μπάντας.
Μια συνέντευξη με το ESPN αποκάλυψε ένα ακουστικό DVD με τίτλο "Unblackened» ήταν στα σκαριά για το 2012. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της Unblackened show, στο Club Nokia στις 6 Μαρτίου, 2013. Το άλμπουμ έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, 2013 όπως ανακοινώθηκε από Zakk. 
Την 3η Μαΐου 2013, ανακοινώθηκε ότι η Μαύρη Κοινωνία Label θα συμπεριληφθεί στο φετινό δόση Gigantour , μαζί με τους Megadeth , David Draiman «νέα συσκευή μπάντα s, πρώην Pantera μπάντα ο ντράμερ Vinnie Paul ηγουμένου Hellyeah , Jason Newsted 'τη δική του μπάντα s Newsted και τυχάρπαστο μπάντα Θάνατος Division
Τον Αύγουστο του 2013, μετά από Unblackened μόνο κυκλοφόρησε μέσω του iTunes, Zakk δήλωσε ότι θα αρχίσει τη σύνταξη ενός νέου στούντιο άλμπουμ, και θα πρέπει να προγραμματιστεί για την απελευθέρωση το 2014. Στις 28 Οκτωβρίου, που έκανε το ντεμπούτο του ένα νέο μουσικό βίντεο: ένα κάλυμμα του Bill Withers " Δεν είναι Δεν Sunshine ".
Αναφέρθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2013 ότι ο Nick Catanese είχαν φιλικά χωρίσει από το συγκρότημα. [6]
Την 1η Ιανουαρίου, 2014, Zakk Wylde ανακοίνωσε μέσω του Facebook που Lizzy Borden κιθαρίστας Dario Lorina θα αντικαθιστά τον Nick Catanese ως κιθαρίστας ρυθμού.
Στις 13 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ότι Black Label Society θα παίζει το βασικό στάδιο της λήψης Φεστιβάλ την Παρασκευή στο Donington Park στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Timeline 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου