Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Rolling Stones εκτέλεσε ιστορικό ελεύθερη εκπομπή στην Κούβα


Rolling Stones έγινει ο πρώτος Βρετανός μπάντα να παίζει υπαίθρια συναυλία στην Κούβα

Οι Rolling Stones έγινε ο πρώτος Βρετανός ζώνη για να εκτελέσει μια υπαίθρια συναυλία στην Κούβα όταν έπαιξαν τους δείχνουν για πρώτη φορά στο νησί της Καραϊβικής στις 25 Μαρτίου στην Αβάνα.
Στα τακούνια της τους America Latina Ole περιοδείας, η μπάντα παρέδωσε το Συναυλία Για Φιλίας πριν από ένα κατ 'εκτίμηση 1,3 εκατομμύρια οπαδούς στο Ciudad Deportiva de la Habana.
Το σύνολο των 18 τραγουδιών που παρέχονται Κούβας οπαδούς πρώτη ζωντανή γεύση τους κλασικούς πέτρες, από την show-ανοιχτήρι Jumpin 'Jack Flash για το φινάλε της (δεν μπορώ να πάρω καμία) Ικανοποίηση .
Mick Jagger είπε στο πλήθος: "Εδώ είμαστε επιτέλους! Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η νύχτα θα είναι μια αξέχαστη βραδιά, για εσάς και για εμάς. Γνωρίζουμε ότι χρόνια πριν ήταν δύσκολο να ακούσετε μουσική μας εδώ στην Κούβα, αλλά εδώ είμαστε, παίζοντας για σας στην όμορφη γη σας. Νομίζω ότι τελικά τα πράγματα έχουν αλλάξει, δεν είναι; "
Το Havana παράσταση γυρίστηκε από τον σκηνοθέτη Paul Dugdale και παράγονται από JA Digital για μια πιθανή μελλοντική έκδοση.
Η μπάντα προσθέτει: «Ευχαριστούμε τη Λατινική Αμερική για μια αξέχαστη ξενάγηση. Και χάρη στα 1,3 εκατομμύρια ανθρώπους της Κούβας που ήρθε στην παράσταση. Επόμενη στάση, Saatchi Gallery, Λονδίνο Επιδειξιομανία - Οι Rolling Stones ".
Ο 6ης Απριλίου άνοιγμα στο Saatchi Gallery θα δείτε την ομάδα φιλοξενήσει έκθεση τους για πρώτη φορά σημαντική στο περίφημο χώρο Λονδίνο. Η εκδήλωση θα παρουσιάσει περισσότερα από 500 σημαντικά και αόρατο αντικείμενα από προσωπικά αρχεία του ομίλου, ενώ διαθέτει μια διαδραστική περιήγηση στην ιστορία των Stones ».
Μετά από την κατοικία του Λονδίνου, Επιδειξιομανία θα επισκεφθεί άλλες 11 πόλεις σε όλο τον κόσμο για μια περίοδο τεσσάρων ετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου